Erhvervsflytning der matcher jeres behov

Har dit firma brug for et flyttefirma til at stå for jeres erhvervsflytning, så kontakt os hos Nordsjællands Flytteforretning. Vi holder til i Slangerup, men vi flytter for kunder i blandt andet Hillerød, Frederikssund og resten af Nordsjælland samt i København og på hele Sjælland.

Vores flyttefirma garanterer en professionel firmaflytning med en fast aftale fra start, så I ved præcis, hvordan og hvorledes det kommer til at foregå, og hvad I kan forvente i forbindelse med jeres flytning i Nordsjælland eller København.

Få en fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontaktperson under hele flytteopgaven fra start til slut, så du altid ved, hvem du skal have fat i, hvis du har brug for hjælp.

Dermed har du også altid en person, som kan hjælpe med kyndige råd og vejledning omkring din erhvervsflytning, så den bliver så effektiv og ideel for din virksomhed som muligt.

​​Vi tilbyder en sikker erhvervsflytning

Fleksibilitet og leveringssikkerhed er nøgleord, når vi står for firmaflytningen, og uanset hvad I har behov for at få flyttet, behandler vi det, som var det vores eget.

Har I brug for hjælp til demontering af skrivebord, reoler m.m., emballering eller aflæsning, kan vi også inkludere dette i jeres erhvervsflytning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på firmaflytning

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et godt og uforpligtende tilbud på erhvervsflytning. Du skal bare ringe på telefon 47 38 14 42 eller skrive til vores e-mail bestil@flyttemand.nu. ​

Brug for privatflytning - så klik her og læs mere om hvad Nordsjællands Flytteforretning kan tilbyde indenfor privatflytning. >>

Vi udfører alle typer opgaver inden for flyttebranchen.​

Firmaflytning  ›  Privatflytning  ›  Flytteopgaver  ›  Interne flytteopgaver  

Klaverflytning  ›  Specialflytning  ›  Møbelmontering  ›  Mobil scene  

Rydning/opkøb af dødsbo  ›  Kurerkørsel  ›  Salg af flyttekasser​

Kontakt ​- 47 38 14 42

print   fb

INDHENT TILBUD  - klik her